Overig assortiment

Mijn overig assortiment

Naast mijn overheerlijke taarten wil ik u graag attenderen op de prachtige dessertwijnen om uw taartervaring compleet te maken. Heeft u liever geen wijn dan kan ik u de voortreffelijke koffies van Barend Boot of de verse sappen van de Mariënwaerdt aanraden om bij uw taart te serveren.

Zoekt u een leuk cadeautje? Ik heb prachtige pure chocolades van Valrhona en bijzondere jams van de Mariënwaerdt.

Ik help u graag met het maken van uw keuzes. Tot gauw in onze winkel.

 • Dessertwijnen

  Dessertwijnen

  Ik heb dessertwijnen voor u uitgekozen die uitstekend bij mijn taarten passen. Allen bijzondere wijnen uit verschillende landen en met een eigen karakter.

  Op de website vindt u een selectie van de dessertwijnen die u in mijn winkel vindt. Het volledige assortiment met de bijbehorende taartsuggesties kunt u ook als pdf downloaden (442KB)

  13,50 – 39,75

 • Jam

  Jam

  Superieure jam van Heerlijkheid Mariënwaerdt in de volgende smaken: Bloedsinaasappelmarmelade met likeur, Citroenmarmelade, Bergamotmarmelade, Kweeën jam, Aardbeien-Rozenjam, Frambozen-Lavendel, Bramen-Vanille, Abrikozen-Vlierbloesem.

  4,95per stuk

 • Valrhona chocolade

  Valrhona Chocolade

  De collectie ‘Gran Cru de Terroir’ biedt een verzameling chocoladesoorten die kenmerkend zijn voor het gebied waar ze vandaan komen. Valrhona selecteert en mengt, per herkomst, per regio, de cacao’s van de mooiste plantages, en is er bijzonder trots op om u authentieke chocolade aan te bieden, die kenmerkend is voor zijn herkomst, en de onderscheiding ‘Grand Cru de Terroir’ waardig is.

  In ons assortiment: Alpaco 66%, Tainorï 64%, Manjari 64%

  3,75per tablet