mijn Patisserie

In mijn patisserie

Vers

Na een langdurige voorbereiding en een ingrijpende verbouwing heb ik afgelopen 15 maart 2007 de deuren van mijn patisserie kunnen open zetten.

Al jaren liep ik (Mariska) rond met de droom een eigen zaak te openen om iets met mijn talent voor koken en bakken te doen. Toen ik in maart 2005 in een situatie kwam dat ik mijn baan verloor bood dit de uitgelezen kans om mijn dromen waar te maken. Eind mei, datzelfde jaar, vertrokken wij met het hele gezin naar Londen en volgde ik een opleiding bij fameuze kookschool Le Cordon Bleu. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling; wij kochten het woon/winkelpand aan de Ramplaan en lieten het grootscheeps verbouwen.

De patisserie wordt geleid door Mariska Langeveld. Er is een ‘vast’ assortiment aan zoete en hartige taarten. Verder zijn er ook heerlijke koekjes en cakejes. Natuurlijk kunnen er ook taarten op verzoek worden besteld. Ik lever zowel aan horeca als aan particulieren. Komt u gerust langs en wie weet is er wel wat te proeven.

De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Mocht u mij echter aan het werk zien voor die tijd en deur is open (los) dan mag u natuurlijk binnen komen. De openingstijden zijn zo vastgesteld omdat ik het helemaal alleen run en ik zelf de boodschappen doe.